Qui som

Estem ubicats a Cerdanyola del Vallès, i oferim serveis professionals d'informática al Vallès, Barcelona i àrea metropolitana, i a nivell global amb les solucions de suport remot.

Valto neix a Barcelona l’any 1982, i l'any 2001 es trasllada a unes instal·lacions més àmplies a Cerdanyola del Vallès. Des de els seus inicis la seva activitat s’ha centrat en l’assessoria, serveis i desenvolupament d’aplicacions a mida orientades a la gestió d’empreses

Al llarg dels anys hem realitzat aplicacions per a la mitjana i petita empresa així com per a empreses de gran envergadura. Tenim experiència en el servei a sectors tan diversos com agències de viatges, distribució d’energia elèctrica, gimnasos, etc.

Les nostres aplicacions s’han realitzat en entorns com THEOS, Unix, Dos, Windows i AS-400, depenent de les necessitats i característiques de cada client.

Alguns plenament en vigor, com THEOS i Windows, altres ja desapareguts.

Si vosté té una aplicació desenvolupada a mida amb THEOS Corona o d'altres, preservi aquesta inversió en temps i calers. La seva organització ja està adaptada i migrar-la tindria un cost molt alt.
Li virtualitzem THEOS i li millorem la seva aplicació amb les noves prestacions dels entorns actuals, entrades/sortides per Office, conexions a pàgines Web, còpies a suports remots, núvol, … Analitzem la possibilitat per altres sistemes.

La nostra experiència ens ha portat a centrar gran part de la nostra activitat en l’assessorament global a nivell informàtic per als nostres clients. Amb Valto comptarà sempre amb el nostre suport per assessorar a tots els nivells, des de la compra de tot tipus d’equipament informàtic, disseny d’aplicacions, xarxes, etc.

A Valto sempre hem buscat per sobre d’altres factors la fidelització del client. La serietat i la feina ben feta són el fonament del nostre servei.