Qui som

Valto neix a Barcelona l’any 1982. Des de llavors la seva activitat s’ha centrat en l’assessoria, serveis i desenvolupament d’aplicacions a mida orientades a la gestió d’empreses

Al llarg dels anys hem realitzat aplicacions per a la mitjana i petita empresa així com per a empreses de gran envergadura. Tenim experiència en el servei a sectors tan diversos com agències de viatges, distribució d’energia elèctrica, gimnasos, etc.

Les nostres aplicacions s’han realitzat en entorns com Windows, Theos, Unix, Dos, Windows i AS-400, depenent de les necessitats i característiques de cada client.

La nostra experiència ens ha portat a centrar gran part de la nostra activitat en l’assessorament global a nivell informàtic per als nostres clients. Amb Valto comptarà sempre amb el nostre suport per assessorar a tots els nivells, des de la compra de tot tipus d’equipament informàtic, disseny d’aplicacions, xarxes, etc.

En Valto sempre hem buscat per sobre d’altres factors la fidelització del client. La serietat i la feina ben feta són el fonament del nostre servei.