Virtualització de THEOS Corona


Virtualització de THEOS Corona

Distribuïdors oficials de THEOS Corona.

Som experts en THEOS, des de els seus inicis i diferents versions fins a la darrera versió THEOS Corona.

Li Virtualitzem THEOS i li millorem la seva aplicació amb les noves prestacions dels entorns actuals, entrades / sortides per Office, connexions a pàgines web, còpies a suports remots, núvol, ... Analitzem la possibilitat per a altres sistemes.

THEOS és pioner en els sistemes operatius multiusuari/multitasca per al món empresarial, i és una de les millors plataformes multiusuari per al desenvolupament d'aplicacions. Amb uns excepcionals sistemes de seguretat de dades i una fiabilitat absoluta.

THEOS és un sistema operatiu que permet des d'1 a 254 terminals connectats a l'ordinador central, bé en mode text (terminals ANSI o PC-terminal), bé en mode gràfic (monitors VGA) o bé com a estacions de treball (Windows© o THEOS®).

THEOS és un sistema operatiu multiusuari, multitasca i multisessió (un usuari pot executar simultàniament diverses aplicacions en primer pla).

THEOS està plenament integrat amb Windows©, i amb els sistemes i les eines ofimàtiques actuals.

 

Història de THEOS

THEOS és un Sistema Operatiu que va començar com a OASIS, un sistema operatiu per a microordinadors basats en el processador Z80. Originalment desenvolupat a finals de 1970 per Timothy S. Williams com una alternativa de baix cost als molt més cars mini i superordinadors Miniframe i Mainframe que eren populars a l'època, Oasis disposava de facilitats multiusuari que permetien compartir els mateixos recursos entre diversos usuaris . Cal recordar que en aquella època l'ordinador més bàsic costava uns quants milers de dòlars.

Quan el sistema operatiu va ser llançat per a la plataforma IBM PC'AT en 1982, se li va canviar el nom a THEOS, abreviatura de THE Operating System (El Sistema Operatiu).

THEOS segueix sent usat avui i és molt popular a Europa, especialment a Espanya, on va ser introduït per Fujitsu, juntament amb altres fabricants de maquinari, amb més de 3 milions d'usuaris a tot el món.

La seva darrera versió es diu THEOS Corona. Corona és un sistema operatiu de 32-64 bits, per a les plataformes x86 compatibles i el maquinari actual popular del mercat i servidors de gamma alta.