Seguretat Antispam


Seguretat Antispam

Buscant la màxima eficàcia en la lluita contra les amenaces del correu ens hem aliat amb HornetSecurity. D'aquesta manera, oferim als nostres clients solucions d'Email Security en entorns Cloud, Private Cloud i Hybrid Cloud, tot proporcionant totes les opcions per protegir el correu electrònic a tot tipus d'empreses i particulars.
Oferim protecció completa del correu corporatiu contra les amences més comunes de correu brossa i malware mitjançant una defensa perimetral. El filtratge del correu al núvol realitzat mitjançant avançats motors de filtratge de HornetSecurity, permet augmentar la productivitat de l'empresa sense invertir més temps ni recursos.
Aquests mateixos correus que han estat filtrats prèviament, tant sortint com entrant, poden ser emmagatzemats complint així normatives legals i adaptant-se als propis requisits de l'empresa permetent cercar i recuperar fàcilment els correus de la vostra organització. Protegiu la informació enviada des de l'empresa permetent que es compleixin importants normatives legals així com les mateixes normatives marcades per l'empresa. Evita fuites d'informació i permet enviar les dades més valuoses i confidencials amb total seguretat.