Seguretat Firewalls


Seguretat Firewalls

Un dels aspectes fonamentals per a la seguretat de la nostra xarxa informàtica privada és la instal·lació d'un firewall, juntament amb un antivirus de qualitat. És important instal·lar aquesta mesura de protecció quan treballa dins de la seva xarxa per accedir a Internet.
El firewall crea una barrera entre les dades privades de la nostra xarxa i les amenaces externes que ens poden atacar quan estem connectats a una xarxa.
A Valto confiem en els millors fabricants, com Watchguard, fabricant Mundial de Firewalls i dispositius de Seguretat. Creiem fortament en aquesta marca, per això som partners, per poder obtenir el màxim rendiment del fabricant.
Instal·lem solucions de seguretat tot en un que proporcionen una defensa en profunditat del contingut corporatiu, les xarxes i els negocis que protegeix.
Els dispositius Unified Threat Management (UTM) de WatchGuard combinen firewall, VPN i serveis de seguretat per protegir xarxes d'spam, virus, codi maliciós i intrusions. Sempre amb les últimes novetats de seguretat informàtica, i actualitzable mitjançant una única llicència. Així la seva inversió sempre està garantida.